برای تهیه ی این غذا به برنج، گوشت قلقلی سرخ شده، گشنیز خرد شده، نمک و روغن، برگ کاهو و تخم گشنیز آسیاب شده نیاز داریم.

طرز تهیه گشنیز پلو با کوفته ققلی,گشنیزپلو و کوفته


مواد لازم گشنیز پلو :

برنج یک کیلوگرم
 گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
 گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
 روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت :
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.


* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.


مجله اینترنتی گشنیز ,گوشت ,قلقلی ,کیلوگرم ,برنج ,تهیه ,گوشت قلقلی ,تهیه گشنیز ,گشنیز آسیاب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی اشتراک مطالب پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب خوی فروش قطعات ماشین های ایرانی دختر باران لــئـــون مـــگ مـــعـــجـــزه زنــــدگـــیــــم سایت ری لاو